Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve sundurma kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Ayrıca, astım ve bronşit kadar teneffüs yolu emrazıyla bağlantılı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Ağır sınıftaki çalışmayerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangın baplarının ve henüz birbir hayli yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın elbette sağlamlandığını öğrenmek kadar omurga durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar kârlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar ciğereride sarılmış kalabilir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı haklı itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Kanat örgüsında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç duyulan bu aparat az çok işlevsel ve birinci sınıf olmalıdır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin yaman ve alevden korunması, yangın zonları arasında yangın ve tütünın geçişinin önlenmesi için kullanılan insanoğluın güç ve emtia emniyetliğini sağlayıcı pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz oflaz uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya işlemleri cihetiyle kapılar zarar görmez.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın manzum testleri binalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait tetkik ihya çkırmızıışmalarımız vardır. 

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde Yangın Çıkış Kapısı yangın bapsı Adana münasebetiniz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Report this wiki page